Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Cetăţean român urmărit general, depistat la PTF Borş


Poliţiştii de frontieră bihoreni au depistat un ieşean pe numele căruia era emis, de către autorităţile române un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. 

În data de 28 martie 2018, în jurul orei 22, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, jud. Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, Vasilică S., în vârstă de 40 de ani, cetăţean român cu domiciliul în judeţul Iași.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an și 3 luni.

În acest caz, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Comisarul şef de poliţie Laura Bondar ITPF Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *