Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Clasări pe podium ale sportivilor orădeni, de la clubul ”Redpoint”


Întrecerile Cupei României la tir cu arcul, desfășurate la Aninoasa, în județul Hunedoara, au adus mai multe clasări pe podium pentru sportivii orădeni de la clubul Redpoint. Cele mai mari emoţii le-a stârnit însă sportivul Horia Trempe-Cotuna, care are doar 7 ani și iar a cucerit aurul.

Cele mai mari emoţii le-a stârnit însă sportivul Horia Trempe-Cotuna, care are doar 7 ani. La categoria sa concurenţa a fost mai mare chiar decât la unele probe pentru adulţi, toţi ceilalţi adversari având şi vârste între 9 şi 11 ani. Lupta a fost foarte strânsă, ceilalţi trăgători fiind şi ei bine pregătiţi. După prima distanţă, micul arcaş orădean era pe locul II, având cu 8 puncte mai puţin decât primul clasat. În runda a doua, ultimele trei serii au fost însă decisive, în final Horia Trempe-Cotuna (Redpoint Oradea) devenind câştigătorul Cupei României, cu 557 de puncte, urmat de Bogdan Avram (C.S. Şoimii de Mureş, 549 de puncte), David Gruiescu (511 puncte) şi Nemecszek Alexandru (472 de puncte), ambii de la Besta Bucureşti.

În proba de compound seniori, Lucian Demian a reuşit să obţină 530 de puncte, iar la categoria juniori compound, Victor Antonescu şi-a depăşit propriul record personal, reuşind să tragă 330 de puncte per distanţă şi să-și adjudece, astfel, încă o medalie de aur la categoria sa. Un alt arcaş orădean, Alin Mureşan, s-a clasat pe locul 2 la cadeţi compound, trecându-şi în palmares o medalie de argint.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *