Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Pugiliştii de la „Basti Box” pe podium, la masculin şi feminin


Pugiliștii Clubului Sportiv „Basti Box” Salonta s-au remarcat la întrecerile Campionatului Național de box feminin, care s-a desfășurat la Mangalia și la turneul dotat cu Cupa Municipiului Zalău, unde au obținut, în total, patru clasări pe podium.

basti box5 La Campionatul Național feminin, care s-a desfășurat în perioada 21-26 august, la malul mării, CS Basti Box a avut o reprezentantă, pe Anamaria Juhas, cea care, în limitele categoriei 54 kg, obţinut medalia de bronz.
În semifinale, Anamaria Juhas a pierdut la puncte în fața Rodicăi Lup, cea care a devenit campioană națională la categoria de vârstă juniori.
Sportiva salontană a fost însoțită la Naționalele de la Mangalia de antrenorul Teodor Silaghi şi instructorul sportiv Ioan Duma. La turneul dotat cu Cupa Municipiului Zalău, programat în perioada 26-28 august, echipa salontană, a participat cu trei pugiliști, care au fost însoțiți de antrenorul basti 6 Teodor Silaghi, proaspăt venit de la Campionatul Naţional de la Mangalia. Cei trei participanți de la Basti Box au fost Adrian Ruge, la categoria 56 kg, Raul Micovschi, la 54 kg şi Adelin Bulboacă, în limitele categoriei 60 kg.
În cadrul întrecerilor de la Zalău, cei trei pugilişti salonatni au ajuns în finala turneului, dintre care Adrian Ruge, la 56 kg şi Adelin Bulboacă, la 60 kg au obţinut locul 1, iar Raul Micovschi, la 54 kg, locul al doilea.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *