Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Voleibaliștii juniori I de la LPS Bihorul, locul al IV-lea în C. N, la Baia Mare


Echipa de volei juniori I a Clubului Sportiv Şcolar LPS Bihorul a ocupat locul IV la turneul final al Campionatului Național, desfășurat la Baia Mare.

Pregătiți de antrenorul Zoltan Kovacs, tinerii voleibaliști orădeni au obținut trei victorii și au consemnat două înfrângeri, ratând la mustață clasarea pe podium. De altfel, un singur set câștigat i-au despărțit pe bihoreni de situarea pe locul al doilea.

În primul joc, LPS Bihorul a cedat cu scorul de 1-3 în confruntarea cu echipa locală, CNT CSŞ nr. 2 Baia Mare, nimeni alta decât campioana naţională. Apoi, orădenii au repurtat trei victorii consecutive, 3-0 cu LPS Piatra Neamţ, 3-1 cu Rapid și 3-1 cu CSŞ Tulcea. În fine, în ultimul joc, după ce și-au ajudecat primul set, le-au pierdut pe următoarele, cedât cu 1-3 disputa cu CNT LAPI Dej.

Voleibaliștii orădeni au încheiat în afara podiumului, pe locul IV, dar ei au avut un ghinion teribil, ratând clasarea între primele trei echipe din cauza unui singur set pierdut de-a lungul întregului turneu final. CSŞ LPS Bihorul s-a aflat la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 2 şi 3, departajarea făcându-se la setaveraj. 

Florin Mihalca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *