Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Concert Extraordinar : „Dor și drag de cântec”


 

Consiliul Judeţean Bihor, Teatrul Regina Maria şi Ansamblul Artistic Profesionist Crişana vă invită joi, 24 septembrie, de la ora 19:00, pe Scena Mobilă amplasată în Cetatea Oradea, să savurați câteva momente tradiționale extraordinare și să pășiți în atmosfera de sărbătoare pe care o vor crea artiștii Ansamblului Artistic Profesionist Crișana, nerăbdători să își întâlnească din nou publicul favorit, la spectacolul DOR ȘI DRAG DE CÂNTEC.

Vor concerta artiștii bihoreni Ionel Ban, Simona Costin, Cornelia Covaciu Stângaciu, Felicia Costin, Luminița Tomuța, Petrică Popa și Cornel Borza.

Acompaniază orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Crişana” sub bagheta dirijorului Vălean Vlad și corpul de dansatori ai ansamblului coordonați de către coregraful Ion Bencheci și asistent coregraf Daniel Sandro. Prezentarea spectacolului și momente vesele vor fi asigurate de Ioan Seleși.

Concertul conține suite orchestrale, soliști vocali și instrumentiști, dansuri din diverse regiuni ale țării, cu efectiv redus și cu respectarea strictă a normelor sanitare și a prevederilor legale privind manifestările artistice în aer liber.

Preţul unui bilet este de 12 lei. Biletele se pot achiziționa de la Cetatea Oradea începând cu o oră înainte de spectacol și online pe www.eventim.ro.

 

Ramona Gabriela NEMEȘ

Secretar PR

Trupa Iosif Vulcan / Teatrul Regina Maria

Tel. 0040.747.314.263

secretariat.literar.trm@gmail.com

www.teatrulreginamaria.ro

Str. Piața Regele Ferdinand I, nr. 4-6, Oradea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *