Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Concursul de educație ecologică „Jucându-ne reciclăm!”, ediția a III-a


Agenţia pentru Protecţia Mediului Bihor şi SC Bene Internaţional SRL Oradea organizează concursul de educaţie ecologică Jucându-ne reciclăm!(ediția a III-a) adresat preşcolarilor din cadrul grădiniţelor din mun. Oradea.

Concursul constă în colectarea de către preşcolari a bateriilor uzate, becurilor şi tuburilor fluorescente, deşeurilor de ambalaje (hârtie, PET-uri) precum şi a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice de mici dimensiuni. Pentru realizarea în bune condiţii a acestui concurs invităm grădiniţele să se înscrie până la data de 15 noiembrie 2018, conform formularului de înscriere.

Acțiunile propuse sunt: preluarea periodică a deșeurilor colectate la nivelul grădinițelor implicate,transportul acestora în vederea reciclării, cântărirea cantităților de deșeuri colectate de fiecare grădiniță, evaluarea rezultatelor și stabilirea câștigătorilor,înmânarea diplomelor de participare grădinițelor participante și asigurarea unui premiu pentru grădinița care a colectat cea mai mare cantitate de deșeuri.   Detaliile despre desfăşurarea acestui concurs – regulamentul de participare şi formularul de înscriere se găsesc pe site-ul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bihor http://apmbh.anpm.ro – Secţiunea Evenimente.

Scopul concursului constă în implicarea preşcolarilor în acţiuni practice de protejare a mediului înconjurător, dezvoltarea unei atitudini de repect şi preţuire pentru tot ceea ce înseamnă natură.                                                          

Sanda Daniela Mercea, Director Executiv al APM Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *