Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Condamnați la închisoare și arestați pentru abuz în serviciu, fals și uz de fals


Condamnați la închisoare pentru abuz în serviciu, fals, uz de fals sau infracțiuni rutiere, depistați și încarcerați de polițiștii Compartimentului Urmăriri.

Vineri, 23 martie, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 56 de ani, din comuna Sîrbi, județul Bihor.

Tribunalul Bihor a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals.

De asemenea, sâmbătă, 24 martie, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au depistat și reținut un bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, pe numele căruia Judecătoria Oradea a emis un mandat de mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la un 1 și 6 luni închisoare cu executare, pentru comiterea unor infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Cei în cauză au fost încarcerați în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepselor la care au fost condamnați.

Alina Dinu, IPJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *