Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Conducerea CSM CSU Oradea aduce jucători noi pentru ediția 2017-2018


După o perioadă de acalmie, conducerea echipei orădene de baschet masculin CSM CSU începe să mute pe piața transferurilor. Astfel, oficialii clubului orădean au anunțat joi primul transfer din această vară. Este vorba despre muntenegreanul Goran Gajovic, baschetbalist în vârstă de 29 de ani, care ultima dată a evoluat în Franța, dar în urmă cu câțiva ani a mai activat în România, la BC Mureș.

Baschetbalistul muntenegrean a semnat un contract cu valabilitate pentru sezonul 2017/18”, a anunțat clubul bihorean pe site-ul oficial.

După cum mai anunță sursa citată, înalt de 1.99 metri, Gajovic este un cornerman. Așadar, el evoluează în principal la poziția 3, însă poate fi utilizat și la poziția 4.

Gajovic revine în România după o experiență în primul eșalon baschetbalistic al Franței. El a jucat pentru JDA Dijon, locul 13 în ediția 2016/17 din LNB Pro A.

În 15 partide disputate pentru această formație, Gajovic a avut medii statistice de 2.5 puncte, 1.7 recuperări, 0.6 pase decisive și 0.6 intercepții în 13.1 minute pe meci pentru 1.5 la eficiență. 

Florin Mihalca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *