Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CS Diosig-Șoimii Lipova 1-6, în barajul de promovare în Liga a III-a de fotbal


Fără aportul experimentatului fundaș central Florin Lazăr, care nu a putut evolua din motive personale, campioana județului Bihor la fotbal, CS Diosig, s-a făcut de râs sâmbătă seara, chiar în fața propriilor suporteri, în primul meci din barajul de promovare în Liga a III-a.

Echipa bihoreană a trebuit să se recunoască învinsă cu scorul de 1-6, în disputa cu Șoimii Lipova, campioana județului Arad.

De departe omul meciului, desfășurat pe Stadionul Comunal din Diosig și la care au asistat peste 350 de spectatori, a fost atacantul arădenilor Kevin Trabalka, fotbalist care a trecut și pe la FC Bihor și care de această dată a marcat cinci goluri.

Primii care au deschis scorul au fost bihorenii însă, prin Sebastian Zadori, care a înscris în minutul 13.

Afectat de rezultat, la finalul partidei, antrenorul Zoltan Vig a anunțat că își va da demisia după partida retur, programată peste o săptămână, la Zăbrani, sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17:30.

În alte partide din prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a, de sâmbătă, Universitatea Cluj a învins pe teren propriu Lăpușul Tg. Lăpuș (MM), cu 8-0, Unirea Tășnad (SM) a dispus cu 2-1 de reprezentanta Sălajului, Dumbrava Gâlgău Almașului, ACS Ghiroda (TM) s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Inter Petrila (HD), iar la Caransebeș, Viitorul din localitate a fost întrecută tot cu 2-1 de Șurianu Sebeș (AB).

Florin Mihalca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *