Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM CSU Oradea învinsă la Galați, de 2 ori consecutiv, de echipa Phoenix


Așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut și de această dată, formația bihoreană de baschet masculin CSM CSU Oradea a trebuit să se recunoască învinsă pe terenul echipei Phoenix Galați.

Meciul dintre cele două combatante s-a desfășurat sâmbătă seara și a contat pentru etapa a V-a a Ligii Naționale. Partida s-a încheiat cu scorul de 89-86 pentru gălățeni, care au început bine jocul și și-au adjudecat primele două sferturi, cu 24-18 și 27-21.

În partea a doua, orădenii au încercat să revină, dar nu au avut forța necesară să întoarcă rezultatul. Elevii antrenorului Cristian Achim au câștigat sferturile III și IV, cu 28-27 și 19-11, insuficient însă pentru a înclina balanța de partea lor.

De menționat că la jumătatea confruntării, gazele conduceau cu 12 puncte, scor 51-39.

Principalul marcator al CSM-ului a fost de această dată căpitanul Andrei Mandache, autor a 24 de puncte. L-au urmat: Goran Gajovic, cu 19 puncte, Obbie Trotter, cu 14 puncte și Nemanja Milosevic, autor a 13 puncte. Și-au mai trecut însă numele pe lista marcatorilor: M. Pasalic, cu 6 puncte, A. Valeika, cu 5 puncte, B. Țîbîrnă, cu 4 și P. Stamenkovic, cu un punct.

De la Phoenix, cei mai eficace au fost S. Hadzifezovic, autor a 26 de puncte și C. Rundles, cu 25 de puncte.

După cinci etape, CSM CSU Oradea are 8 puncte, în urma a trei victorii și a suferit două înfrângeri.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *