Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM CSU Oradea continuă victoriile, în turneul de pregătire, din Ungaria


Campionii României la baschet, jucătorii de la CSM CSU Oradea și-au continuat cu victorie turneul jocurilor de pregătire, pe care-l susține în această săptămână în Ungaria. Astfel, elevii antrenorului Cristian Achim s-au impus joi la Szolnok, la o diferență de 11 puncte, în disputa cu echipa locală Szolnok Olaj KK. Meciul, care s-a desfășurat la Tiszaligeti Arena, s-a încheiat cu scorul de 72-61.

Antrenorul Achim a început jocul cu Kariniauskas, Richard, Nicolescu, Denison și Valeika pe teren, însă, din păcate, după doar câteva minute, canadianul Sean Denison a suferit o accidentare la picior și nu a mai continuat jocul. Din acel moment, gazdele au trecut la conducere și, pe fondul mai multor ratări ale bihorenilor, Szolnok a intrat în avantaj după primul sfert, cu scorul de 16-12.

Maghiarii s-au menținut în avantaj și în prima parte a sfertului secund, dar apoi orădenii au preluat conducerea, cu 25-24, iar de aici nu au mai cedat-o, în pauza mare intrându-se cu scorul de 37-28 pentru CSM CSU.

Repriza secundă a început cu Gavrilă la poziția 4, dar ulterior s-a trecut la alte formule, cu Nicolescu și Barnette la această poziție. Bihorenii s-au desprins la 13 puncte, însă gazdele au revenit după un parțial de 12-4, apropiindu-se la două posesii. Totuși, în pofida rotirii jucătorilor, „roș-albaștrii” au gestionat bine jocul în continuare și au intrat în ultima pauză în avantaj, cu 55-47.

Ultima secvență a început din nou bine pentru bihoreni, care s-au desprins la zece puncte, dar gazdele au revenit iarăși. Barnette a ieșit apoi la rampă atât la finalizare, cât și la recuperare, iar Pasalic a refăcut avantajul de peste zece lungimi. În acest fel, finalul de joc a aparținut CSM-ului, care s-a impus cu scorul de 72-61.

Principalul marcator de la campionii României a fost în acest meci, Richard, care a înscris 20 puncte. L-au rmat: Barnette, cu 16, Nicolescu și Kariniauskas, cu câte 7 puncte, Wason și Valeika, cu câte 6 puncte și Lazar, cu 4 puncte.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *