Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM CSU Oradea – Dinamo București 104-65, la Arena „Antonio Alexe”


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea și-a continuat cu o victorie clară parcursul din actuala ediție a Ligii Naționale. Așa cum era de așteptat, elevii antrenorului Cristian Achim au învins fără probleme singura echipă din campionatul intern care se bazează exclusiv pe jucători români și care în primele 12 etape nu a obținut nicio victorie. Scorul întâlnirii dintre CSM CSU Oradea și Dinamo București, desfășurat luni seara, în Arena „Antonio Alexe”, a fost 104-65.

Jocul, care a contat pentru runda a XIII-a a primei divizii naționale, nu a avut istoric, bihorenii distanțându-se clar încă din primul sfert, pe care și l-au adjudecat cu 32-14.

Sfertul II a fost identic și a fost câștigat tot cu 32-14 de orădeni, care în pauza mare conduceau cu 64-28.

În ultimele zece minute antrenorul formației orădene a decis să trimită în teren doar jucători români, astfel că în ultimul sfert s-au aflat pe parchet Țîbîrnă, B. Nicolescu, S. Ionescu, Gavrilă și Mieluț.

Cel mai eficace jucător de la CSM CSU a fost în această dispută Bobe Nicolescu, cu 18 puncte. El a fost urmat de Milosevic și Valeika, cu câte 15 puncte, Mandache, cu 13 și Ionescu, autor a 12 puncte.

De la dinamoviști cei mai eficace au fost: Neagoe, autor a 16 puncte, Casale, cu 14 puncte și Zaharie, cu 12 puncte.

Cu acest succes, CSM CSU Oradea a ajuns la cea de-a opta victorie, totalizând acum 21 de puncte.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *