Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Jucătorii CSM CSU Oradea se reunesc în 14 august, pentru sezonul 2017-2018


Echipa bihoreană de baschet masculin CSM CSU Oradea se va reuni pe data de 14 august, în vederea abordării sezonului competițional 2017-2018, după cum informează conducerea clubului. Spre deosebire de alți ani, perioada precompetițională va fi mai scurtă, acest lucru datorându-se faptului că FIBA a decis să înceapă cupele europene extrem de devreme, la data de 20 septembrie, cu aproximtiv trei săptămâni mai devreme decât startul oficial al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017-2018.

De asemenea, trebuie precizat faptul că mai mulți jucători aflați sub contract cu CSM CSU Oradea se vor alătura echipei de club mai târziu. Acest lucru se explică prin faptul că ei se află în programul echipelor naționale. Jucătorii în cauză sunt Andrei Mandache, Bogdan Nicolescu și Bogdan Țîbîră, la naționala de seniori, respectiv Sebastian Ionescu, la naționala universitară. Aceștia se vor alătura CSM-ului abia în luna septembrie.

Astfel, o bună parte a jucătorilor vor rata perioada de încărcare, incluzând cantonamentul. După cum mai precizează clubul bihorean, într-un comunicat, similar anilor precedenți, echipa de baschet se va deplasa la Debrecen, pentru un stagiu centralizat de pregătire, ce va îmbina încărcarea de natură fizică cu începerea părții pur baschetbalistice.

Roș-albaștrii vor disputa și un număr de șase jocuri de pregătire, cu precizarea că o parte a adversarilor nu a fost stabilită până la această oră.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *