Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM CSU a câștigat la Timișoara, în penultima etapă a Ligii Naționale


Așa cum era de așteptat, echipa orădeană de baschet masculin CSM CSU s-a impus, vineri seara, în disputa din deplasare, de la Timișoara, din penultima etapă a sezonului regulat din Liga Națională.

Jucătorii pregătiți de antrenorul Cristian Achim au întâlnit, în Sala „Constantin Jude”, cea de-a doua echipă a Timișoarei, pe BC Timba, formație pe care a întrecut-o cu scorul de 105-74.

Având în față o formație modestă, trupa orădeană a reușit să marcheze punct după punct, depășind suta și adjudecându-și cea de-a 15-a victorie din campionat.

Orădenii au început bine, au înscris 27 de puncte în primele zece minute, au și primit 20, în schimb, iar în sfertul II au fost și mai eficienți, cu 29 de puncte marcate. Cum și Timba a marcat în acest interval 24 de puncte, scorul la pauza mare a fost 56-44 pentru CSM CSU.

Sfertul III a fost destul de bun pentru gazde, care și-au adjudecat aceste zece minute cu 25-23, din în ultima secvență bihorenii au fost devastatori, au marcat 26 de puncte și au primit numai 5, astfel că în final și-au adjudecat o victorie la 31 de puncte, cu 105-74.

Principalul marcator al orădenilor a fost de această dată Muhamed Pasalic, autor a 27 de puncte. El a fost urmat de Sean Denison, cu 18 puncte, Kris Richard, cu 14, Goran Gajovic, cu 11, Vaidas Kariniauskas, autor a 10 puncte, de Bobe Nicolescu, cu 9 puncte, Arturas Valeika și Bogdan Țîbîrnă, cu câte 6 puncte și Mihai Gavrilă, cu 4 puncte. A mai jucat, fără ca să înscrie însă, și Tudor Fometescu.

Florin Mihalca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *