Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM CSU, şanse reale de calificare în Liga Campionilor Europeni


Baschetbaliștii de la CSM CSU Oradea au obținut marți seara o victorie foarte importantă în deplasare, în etapa a VI-a a Grupei B din Liga Campionilor Europeni.
Campionii României au evoluat în Finlanda, în compania campioanei acestei țări, Kataja Basket, formație pe care au reușit s-o întreacă la o diferență de șase puncte, cu scorul de 80-74.
Deși bihorenii s-au aflat mai în permanență la conducere, meciul a fost foarte echilibrat, consemnându-se diferențe mici pe tabela de scor între cele două echipe.
Această victorie îî conferă echipei orădene șanse reale de calificare pentru faza următoare a competiției. Campionii României au acum 3 victorii și 3 înfrângeri în Grupa B a Basketball Champions League, unde ocupă locul 5.
Cele mai multe puncte le-a marcat Sean Barnette, 26. L-a urmat Branko Mirkovic, cu 15, Martin Zeno, cu 10 puncte, Sean Denison, cu 9, Muhamed Pasalic, autor a 7 puncte și Bogdan Țîbîrnă, cu 6 puncte.
De la gazde, cel mai eficace a fost Brown, cu 22 de puncte, urmat de King, cu 20.
În ultima etapă din turul Grupei B al Ligii Campionilor Europeni la baschet masculin, CSM CSU Oradea va evolua miercuri, 30 noiembrie, pe teren propriu, cu echipa italiană Umana Reyer Venezia.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *