Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM Digi a jucat, la Oradea, în Superliga Națională de polo pe apă


Poloiștii de la CSM Digi Oradea și-au împărțit victoriile în derby-ul Superligii Naționale, disputat, sâmbătă și duminică, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, în compania formației bucureștene Steaua.

În prima partidă, desfășurată sâmbătă, orădenii s-au impus cu scorul de 9-8, în timp ce în meciul al doilea, desfășurat duminică, steliștii și-au adjudecat victoria, tot la limită, cu 7-6.

În partida de duminică, orădenii au evoluat însă fără mai mulți jucători de bază, portarul Gojko Pijetlovic fiind menajat, Tiberiu Negrean și Andrei Crețu, suspendați, iar Andrei Prioteasa, accidentat.

Principalul marcator în partida de duminică a fost Mihnea Chioveanu, autor a trei goluri.

„Au fost două meciuri mai mult de prestigiu, pentru că miza prea mare nu a existat, în sensul că în clasament nu se mai putea schimba nimic, dar pentru noi au fost totuși două meciuri de orgoliu, pe care băieții le-au abordat sută la sută și au jucat foarte mult din inimă”, a declarat, după partida de duminică, antrenorul echipei orădene, Kadar Kalman.

Campionatul Superligii Naționale va continua cu fazele play-off și play-out. Pentru primele patru locuri, în play-off, se vor confruntă: Steaua, CSM Digi, Dinamo și Sportul Studențesc Corona. În play-out vor evolua ultimele patru clasate, AMEFA Arad, Rapid, Crișul și Poli Cluj.

În prima etapă a următoarei faze, semifinalele, în play-off vor juca: Steaua cu Sportul Studențesc Corona și CSM Digi cu Dinamo, iar în play-out: AMEFA cu Poli Cluj și Rapid cu Crișul.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *