Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM Digi Oradea își completează lotul, cu nume consacrate, de jucători


CSM Digi Oradea și Gojko Pijetlovic au ajuns la un acord cu privire la continuarea colaborării. Portarul echipei naționale a Serbiei a semnat un contract cu valabilitate pentru sezonul 2017/18.

În vârstă de 33 ani, Pijetlovic are deja trei sezoane la activ alături de CSM Digi. El este unul dintre cei mai longevivi componenți ai echipei antrenate din această vară de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu. De altfel, cei doi tehniciani au mai colaborat cu portarul ex-iugoslav și în trecut.

Cariera lui Pijetlovic cuprinde un titlu olimpic (2016) și unul de bronz (2012), două titluri mondiale, două europene și nouă trofee de Liga Mondială. Pe lângă medaliile de aur, el a strâns și alte clasări pe podium la cele mai importante evenimente din poloul european și mondial. De asemenea, el este multiplu campion și câștigător al cupei în Serbia, dar și în România.

Dincolo de palmaresul cu adevărat impresionant, Gojko are o bogată experiență și o personalitate puternică, fiind un veritabil lider, calitate de care CSM Digi va avea nevoie mai mult ca oricând la startul noului proiect, în cadrul căruia se vor regăsi mulți poloiști tineri, dornici de consacrare. Alături de palmaresul impresionant, experiența pur sportivă a portarului naționalei Serbiei poate fi de mare utilitate echipei orădene în următorul sezon competițional. Dincolo de aceste calități, Pijeltovic a devenit o personalitate remarcabilă în vestiarul echipei.

Cariera lui Pijetlovic a cuprins experiențe la următoarele cluburi: Vojvodina Novi Sad, Partizan Belgrad, Cattaro, Budvanska rivijera, Crvena Zvezda și Ferencvárosi TC.

Reamintim faptul că CSM Digi Oradea a obținut transferurile lui Roland Szabo, Robert Gergelyfi și Levente Vancsik. De asemenea, au fost prelungite contractele următorilor jucători: Istvan Szabo, Viktor Kovats, Bogdan Remeș, Cristian Dobre, Bogdan Remeș și Ramiro Georgescu.

Astfel, alături de Ramiro Georgescu, CSM Digi Oradea va avea doi jucători cu bogată experiență din echipa cu care a abordat sezoanele precedente.

Lotul va fi completat pe parcursul următoarelor săptămâni cu noi jucători.

Adrian Micinic, CSM Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *