Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM Oradea pregăteşte returul de campionat al Diviziei A, la handbal


Handbaliștii de la CSM Oradea pregătesc deja returul de campionat al Diviziei A. Astfel, elevii antrenorului Sebastian Tudor s-au reunit pentru prima dată în noul an pe data de 4 ianuarie, la Arena Antonio Alexe, când la această primă strigare au răspuns prezent toți jucătorii din lot, mai puțin Alexandru Pop, jucător care trece prin momente dificile, după ce și-a pierdut tatăl.
Pe data de 6 ianuarie, componenții echipei masculine de handbal a municipiului Oradea au efectuat analizele de sânge uzuale pentru intrarea în efort.
Începând cu data de 8 ianuarie, echipa a intrat în programul normal de antrenamente, cu două ședințe de pregătire pe zi, la Arena Antonio Alexe, combinat cu cele de la sala de forță.
Lotul de jucători ai formației CSM Oradea este același din turul campionatului, cuprinde 14 componenți, dintre care 2 portari.
Pe lângă faptul că nu vor fi efectuate transferuri în această iarnă, lotul rămânând același, din motive financiare, tot din astfel de motive, conducerea Clubului Sportiv Municipal Oradea a luat decizia de -a refuza echipei de handbal masculin susținerea unui cantonament. Astfel, în premieră în ultimii ani, handbaliștii de la CSM vor sări peste această perioadă de acumulări, urmând a se rezuma doar la pregătirile de pe plan local.
Seria jocurilor amicale va fi deschisă cu dubla din deplasare, de la Timișoara, cu echipa de Ligă Națională, Politehnica, meciuri programate în Sala Constantin Jude, sâmbătă, de la ora 17 și duminică, de la ora 11:30.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *