Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

LPS Bihorul Oradea, de 7 ori pe podium, la C.N.Ș. de gimnastică ritmică


Tinerele sportive ale CSS LPS Bihorul Oradea au obținut șapte clasări pe podium, dar și alte cinci poziții în aporopierea podiumului la întrecerile Finalei Campionatului Național Școlar de gimnastică ritmică, care s-a desfășurat la Ploiești.

Categoria cea mai de succes pentru orădence a fost „Mica Gimnastă” (7-8 ani), unde elevele antrenoarei Alexandra Ile au obținut trei locuri I, toate prin Roxana Barna, cea care s-a impus la individual compus, cerc și fără obiect.

Un loc I a mai fost obținut însă și de fetele de la ansamblu de la categoria a IV-a (8-10 ani), Miruna Chișe, Maria Fortiș, Iulia Lucaci, Serena Bude, Iasmina Cuc și Petra Szilagyi. Aceleași fete au obținut însă și un loc II în proba pe echipe a categoriei a IV-a.

Pe treapata a doua a podiumului s-au situat și fetele de ansamblu la categoria junioarelor. Este vorba despre Denisa Bărbuș, Szara Szekely, Patricia Szabo, Laura Lupșe și Sorana Gavrilaș.

În fine, celălalt loc pe podium pentru orădencele de la LPS Bihorul a fost adjudecat de echipa de la categoria a II-a (12-14 ani), care s-au situat pe poziția a III-a. Au alcătuit această echipă: Denisa Bărbuș, Szekely Szara și Patricia Szabo.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *