Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Cu trenurile CFR Călători la Festivalul ”Electric Castle” de la Bonțida (Cluj)


Pentru preluarea traficului feroviar de călători estimat cu prilejul Festivalului Electric Castle care se desfășoară în apropiere de Cluj, în perioada 11/12 – 17 iulie 2017, trenurile InterRegio ale CFR Călători vor avea programată o oprire suplimentară la BONȚIDA.

Studenţii călătoresc gratuit, cu procurarea biletelor de la casele de bilete din gări.

Un bilet de tren pentru un adult de la București Nord la Bonțida cu tren InterRegio, clasa a 2-a este 100,90 lei, iar pentru un elev este de 50,45 de lei. Pe distanța Cluj Napoca – Bonțida, un bilet pentru un adult la tren Regio este de 4,40 lei.

Biletele de tren pot fi cumpărate: online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro , cu reducere de 5% – singura care se cumulează și cu alte discount-uri, tip 10% pentru călătoria dus-întors;

Comuna Bonțida, aflată la 30 km distanță de Cluj și la 17 km de Gherla, este străbătută de magistrala feroviară 401 care asigură legătura între Cluj Napoca și nodul feroviar Dej Călători, comuna fiind deservită de stațiile CFR Bonțida și Răscruci.

Festivalul Electric Castle se desfășoară în perioada 12-16 iulie 2017 și este primul festival din România care a mutat muzica electronică și concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui castel, desfășurându-se în incinta Castelului Banffy din Bonțida.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații.

Gabriela Mălăescu, CFR Călători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *