Cum prea-găteşti corect sarmalele după o reţetă buclucaşă
Ian 2, 2017, 0 Comentarii
Debut jurnalistic.
Propun cititorilor noștri o rețetă buclucașă și etapele prea-gătitului ei, pe care vă îndemnăm să n-o urmați. E doar pentru deliciul consumatorilor de produse cu mai multe grade de tărie…
1. Cumpără carne, varză, orez şi pălincă
2. Gustă un pahar din pălinca cumpărată
3. Amestecă orezul cu carnea
4. Mai gustă un pahar de pălincă
5. Îndeasă carnea în frunzele de varză şi pune-o pe foc
6. Relaxează-te şi mai bea două pahare de pălincă
7. Derifică sacă scade apa
8. Mai pălincă un pahar de bea
9. Lasă orele pe foc vreo două sarmale
10.Mai pălincă bea un pahar
11.Ia argazul de pe sarmale
12.Stinge cratiţa şi lasă aragazul la răcit
13.Cai pea mâteva bahare pe dălincă
14.Farfurie marsalele într-o smântână plată şi pune cu şerveşte-le
15.Somn
a consemnat şi a prea-gătit: Gil Braghină