Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Cupa Tesla – ediția a IV-a, dedicată studenților politehniști orădeni


În perioada 2-11 noiembrie 2018 va avea loc cea de-a IV-a ediție a Cupei Tesla organizată de Asociația Studenților Ingineri din Oradea (ASIO) în colaborare cu Centrul de Creaţie Știinţifică şi Inovare al Studenţilor Energeticieni Orădeni (CCSISEO). Coordonatorii evenimentului sunt conf. univ. dr. ing. Simona Dzițac – director CCSISEO și studentul Mircea Gabriel Voina– vicepreședinte ASIO și membru CCSISEO.

Cupa Tesla – ediția a IV-a, face parte din festivalul la nivel național intitulat Unifest, eveniment organizat de Uniunea Studenților din România, la care participă asociații studențești din toate orașele țării.

Competițiile sportive din cadrul Cupei Tesla – ediția a IV-a sunt destinate studenților, cadrelor didactice ale Universității din Oradea și angajaților firmelor cu profil ingineresc.

Scopul acestei manifestări studențești este aceea de a facilita interacțiunea între studenți, profesori și angajații companiilor participante.

Cupa Tesla cuprinde trei sporturi la care puteți participa, și anume: fotbal, baschet și ping-pong, programul și locurile desfășurării acestora fiind:

  • Sâmbătă şi duminică (3 – 4 noiembrie 2018):

Fotbal – începând cu ora 11, pe terenurile sintetice de fotbal ale Universității  Oradea; (echipe de 5+1, 3 rezerve, 3 schimbări);

  • Sâmbătă (10 noiembrie 2018):

Baschet – începând cu ora 11, la Sala de sport a Universității din Oradea; (echipe de 5, 3 rezerve, schimbări nelimitate);

  • Duminică (11 noiembrie 2018):

Ping-pong, începând cu orele 17, la KingPong Oradea (Strada Vasile Alecsandri nr. 7, clădirea Oradium); se joacă doar individual, nu şi pe echipe.

Înscrierile la ediția a IV-a a Cupei Tesla a echipelor pentru cadrele didactice (pot fi formate și cu studenți), angajații companiilor și studenți se fac până cel târziu miercuri, 31 octombrie 2018, accesând link-ul: https://asio.univoradea.ro/inscrieri-cupa-tesla

Informațiile suplimentare privind regulamentele celor trei sporturi urmează să fie comunicate ulterior celor înscriși.

Biroul de Comunicare al Univ. Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *