Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Cuplaj baschetbalistic de mare calitate, la Arena ”Antonio Alexe”


Iubitorii baschetului din Oradea care au fost prezenți la Arena Antonio Alexe sâmbătă seara, la cuplajul baschetbalistic programat, au fost răzbunați pentru înfrângerea usturătoare a echipei naționale feminine, în fața Sloveniei, de băieții de la CSM CSU Oradea, care au întâlnit SCM U Craiova, în cadrul campionatului Ligii Naționale și care s-au impus chiar mai clar decât Slovenia, cu scorul de 99-74, după ce au condus și cu 41 de puncte, scor 90-49 (cu șase minute și jumătate înainte de final).

Jocul a fost dominat cu autoritate de jucătorii echipei orădene, care au condus în permanență și după ce și-au adjudecat primul sfert cu 20-13, pe cel de-al doilea l-au câștigat și mai detașat, cu 32-14. Astfel, la jumătatea partidei, CSM CSU conducea cu 52-27.

Și după pauza mare, elevii antrenorului Cristian Achim au făcut legea, detașându-se tot mai mult pe tabelă. Sfertul al III-lea a fost adjudecat cu 25-16 de către orădeni, care astfel, înaintea ultimei secvențe conduceau deja cu o diferență de 34 de puncte, scor 77-43.

Dacă orădenii s-au răzbunat pentru înfrângerea din etapa anterioară, de la Galați, în schimb, oltenii s-au făcut de râs, înfângerea fiind prea categorică pentru ei, într-un meci care se anunța ca un derby.

Principalul marcator al formației bihorene în acest joc a fost N. Milosevic, autor a 22 de puncte. El a fost urmat de M. Pasalic, cu 19 puncte, G. Gajovic, A. Mandache și P. Stamenkovic, cu câte 10 puncte înscrise fiecare.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *