Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Atacantul orădean Claudiu Keșeru, evitat sistematic de selecţionerul Cris Daum


Deși are o evoluție constant bună la echipa de club, Ludogoreț Razgrad, din campionatul Bulgariei, unde marchează aproape etapă, atacantul orădean Claudiu Keșeru este evitat în continuare de selecţionerul Christoph Daum.

După cum se știe, la începutul acestei săptămâni, antrenorul german a anunţat lotul pentru „dubla” naţionalei României cu Armenia (din 1 septembrie, meci programat acasă) şi Muntenegru (din 4 septembrie, din deplasare), iar orădeanul nu figurează din nou pe listă.

De precizat faptul că atacantul Claudiu Keşeru, în vârstă de 30 de ani, a fost ignorat de selecţioner, chiar dacă a marcat două goluri în ultima etapă de campionat din Bulgaria şi are prezenţe în tururile preliminare de Champions League.

Într-o situație similară se află și atacantul echipei FCSB, Denis Alibec, care, în pofida evoluției bune de la echipa de club, este evitat de selecționer.

De menționat însă că pe lângă cei 23 de jucători chemaţi, Daum a mai anunţat o listă adiţională formată din 11 jucători, pe care se află totuși un bihorean. Este vorba de tânărul atacant George Puşcaş. În vârstă de 21 de ani, Pușcaș evoluează în campionatul italian, la Benevento Calcio.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *