Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Diamante și Box”, eveniment – spectacol cu scop caritabil, la Salonta


Clubul Sportiv Basti Box Salonta organizează la acest sfârșit de săptămână, sâmbătă, a IV-a ediție a evenimentului „Diamante și Box”, un „eveniment – spectacol cu scop caritabil destinat dezvoltării şi promovării sportului box ca disciplină, artă şi stil de viaţă”, după cum anunță organizatorii.

Evenimentul a fost prefațat de conferinţa de presă de la Camera de Comerţ şi Industrie, iar alături de Sebastian Silaghi, managerul Basti Box, au participat Mina Giurea, director economic la Camera de Comerţ, şi Puti Csaba, director adjunct la Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte din cadrul Consiliului Judeţean Bihor, ambii parteneri ai evenimentului.

După cum se știe, spectacolul care va avea loc la Casa de Cultură din Salonta, începând cu ora 17 este caritabil, iar sumele adunate vor fi folosite pentru susţinerea pugiliştilor care activează în cadrul CS Basti Box, 27 de băieţi şi 9 fete.

„Acest spectacol accentueză legatura dintre sport şi artă, contribuind la îmbunătăţirea imaginii boxului românesc, aducându-l din nou în atenţia publicului, aşa cum a fost mereu: un balet înnăscut o eleganţă sub reflectoare! Evenimentul – spectacol caritabil este organizat pentru a susţine cariera sportivă a unor copii talentaţi, dar fără posibilităţi financiare, pentru că o mare parte dintre copii cu talent nativ pentru sport provin din familii defavorizate din punct de vedere financiar. De altfel, clubul sportiv Basti Box acordă o deosebită atenţie acestei categorii de sportivi, suportând toate cheltuielile legate de antrenamente, deplasări, echipamente etc.”, a precizat Sebastian Silaghi, managerul clubului salontan.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *