Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Două jocuri din play-off-ul Superligii Naționale de polo, la Bazinul Olimpic


Poloiștii de la CSM Digi Oradea dispută la acest sfârșit de săptămână primele două jocuri din play-off-ul Superligii Naționale. Astfel, vineri seara și sâmbătă, formația pregătită de antrenorul Dorin Costrăș va primi replica celor de la Corona Sportul Studențesc, în semifinalele competiției.

Ocupantă a celui de-al II-lea loc la încheierea sezonului regulat în Superliga Națională de polo, formația orădeană va susține primele meciuri din play-off-ul competiției pe teren propriu, urmând a evolua la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Conform regulamentului competiției, se va juca după sistemul „cel mai bun din cinci partide” (prima echipă care ajunge la trei victorii este declarată învingătoare). În această serie de dispute cu cei de la Corona Sportul Studențesc, avantajul terenului propriu aparține formației orădene, datorită clasării mai bune la încheierea sezonului regulat.

CSM Digi a obținut 21 victorii și a suferit șapte înfrângeri, iar Corona Sportul Studențesc a avut 20 victorii și a pierdut opt meciuri în actuala ediție de campionat.

Prima confruntare dintre CSM Digi și Corona Sportul Studențesc este programată vineri seara, de la ora 19, în timp ce meciul al doilea se va desfășura, sâmbătă, cu începere de la ora 12.

După cum anunță organizatorii, intrarea va fi liberă la ambele jocuri.

De menționat că în sezonul regulat, cele două echipe și-au împărțit victoriile. Astfel, în prima etapă, la Oradea, CSM Digi a câștigat prima partidă cu 7-5, pentru ca apoi să o piardă pe cea de-a doua cu 4-5. Apoi, în meciurile desfășurate la Brașov, Corona Sportul Studențesc a câștigat primul meci, scor 8-7, pentru ca CSM Digi să se impună în cel de-al doilea cu 6-4.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *