Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

În Superliga Națională de Polo, CSM Digi Oradea, 2 victorii cu Amefa Arad


Poloiștii de la CSM Digi Oradea s-au impus clar în cele două jocuri pe care le-au susținut sâmbătă, acasă, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, cu Amefa Arad, în cadrul etapei a VI-a (penultima a turului de campionat) din Superliga Națională.

Desfășurată în prima parte a zilei, prima confruntare s-a încheiat cu scorul de 22-4, iar cea de-a doua, care a avut loc după-amiza, a fost câștigată de bihoreni cu 15-4.

În primul meci, pe sferturi s-a consemnat: 5-1, 6-1, 6-1 și 5-1.

Marcatorii formației antrenate de către Dorin Costrăș au fost: Marc Roca, Roland Szabo, Viktor Kovats, Nichita Ilisie și Max Costa, cu câte 3 goluri fiecare, Levente Vancsik, Ramiro Georgescu, cu câte 2 goluri fiecare, respectiv Cristi Dobre, Bogdan Remeș, Ferenc Czenk – 1 gol fiecare. În replică, Ronald Furj și Richard Huber au marcat câte două goluri pentru arădeni.

În cea de-a doua dispută, CSM Digi s-a impus cu 15-4, după ce pe sferturi s-a consemnat: 4-2, 3-0, 5-2 și 3-0. Aceasta a fost a zecea victorie consecutivă pentru formația antrenată de către Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu.

Ramiro Georgescu și Nichita Ilisie, adică cel mai vechi component al echipei și mezinul acesteia, au marcat câte un hat-trick în această partidă. Roland Szabo și Istvan Szabo au adăugat două goluri fiecare, iar Viktor Kovats, Levente Vancsik, Ferenc Czenk, Max Costa, respectiv Bogdan Remeș au marcat câte un gol. În replică, Furj și Huber au marcat, din nou, câte două goluri pentru Amefa.

Înaintea ultimei etape din turul sezonului regulat, CSM Digi Oradea are 11 victorii și o înfrângere și se situează pe locul al II-lea al clasamentului.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *