Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

După ce au pierdut jocul cu Serbia, poloiștii români au obținut prima victorie


După ce luni seară a pierdut cu 5-11, în fața reprezentativei Serbiei, în primul joc pe care l-a disputat în cadrul Grupei D a Campionatului European din Spania, de la Barcelona, Naționala de polo a României a obținut miercuri și prima victorie.

Selecționata țării noastre a întâlnit în runda a doua a fazei grupelor reprezetativa Slovaciei, pe care a întrecut-o cu scorul de 9-5. Pe sferturi s-a consemnat: 4-1, 2-0, 2-1 și 1-3.

Astfel, tricolorii au obținut o victorie foarte importantă în lupta pentru locul al doilea al grupei, după ce au dominat clar prima jumătate a confruntării, iar apoi și-au conservat avantajul.

Portarul orădean Marius Țic a evoluat pe întreaga durată a disputei, având mai multe intervenții salutare. De asemenea, jucătorul formației CSM Digi, Robert Gergelyfi a evoluat și el aproape 15 minute. Golurile tricolorilor au fost marcte în acest joc de: Mihnea Gheorghe – 3, Tudor Fulea – 2, Vlad Georgescu – 2, Cosmin Radu – 1 și Nicolae Oanță – 1.

În ultima etapă a grupei, naționala României va întâlni vineri, de la ora 17, selecționata Rusiei, în meci decisiv pentru adjudecarea locului al II-lea.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *