Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa Basti Box Salonta, comportare bună la ”Cupa Dunării”, din Ungaria


Doi dintre pugiliștii salontani de la echipa Basti Box, care au participat în perioada 2-5 noiembrie, la Dunaujvaros, în Ungaria, la întrecerile turneului internaţional de box dotat cu Cupa Dunării, au reușit să se impună în meciurile pe care le-au disputat. Este vorba despre Norbert Vas, care a participat la categoria 52 de kg și Adrian Ruge, la 64 de kg.

În total, clubul bihorean a deplasat la aceste întreceri șase sportivi, în afară de cei doi, mai boxând și clasându-se pe locul II: Adelin Bulboacă (la 60 kg), Bogdan Cioară (57 kg), Berndt Richard (64 kg) şi Benjamin Bertok (+ 91kg).

Din punctul de vedere al antrenorului emerit Teodor Silaghi, „echipa a avut o comportare foarte bună, iar sportivii s-au comportat remarcabil, iar Norbert Vas a obţinut această frumoasă victorie în cadrul categoriei de vârstă elită”.

La turneu au participat loturile naţionale ale Bosniei Herţegovina, Slovaciei, iar din România a fost prezent clubulBasti Box Salonta. Din Ungaria au fost reprezentanți de la mai multe cluburi însă.

La final, sportivii şi cei doi antrenori ai clubului Basti Box, Teodor Silaghi şi Sebastian Silaghi, au fost felicitaţi de către fostul campion mondial, atât la amatori cât şi la profesionişti, Erdei Zsolt”.

Pe de altă parte, clubul Basti Box informează că această lună este o lună de foc pentru sportivi saontani, care vor participa în perioada 23- 26 noiembrie, la Zagreb, la Openul Croaţiei.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *