Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CS Diosig joacă returul barajului, fără șanse, din respect față de competiție


După înfrângerea rușinoasă de la finele săptămânii trecute, scor 1-6, pe teren propriu, echipa bihoreană de fotbal CS Diosig se deplasează sâmbătă la Zăbrani, în județul Arad, pentru a susține returul meciului de baraj cu Șoimii Lipova, pentru promovarea în Liga a III-a.

Deși nu mai au nicio șansă, jucătorii campioanei județului Bihor la fotbal vor respecta competiția și se vor prezenta la acest meci, programat sâmbătă, de la ora 17,30.

Antrenorul Zoltan Vig va deplasa un lot restrâns, pe lângă problemele din tur mai apărând între timp altele, astfel că doi dintre cei mai experimentați jucători ai echipei nu vor face deplasarea. Este vorba despre mijlocașul Sebastian Sfârlea și atacantul Ramses Gado.

La aceștia, se mai asaugă fundașul Florin Lazăr, care, din motive personale, nu a evoluat nici în tur, iar acest lucru s-a văzut din plin.

Nu s-a pus problema să nu facem deplasarae. Noi vom merge, chiar dacă șansele noastre sunt nule și chiar dacă avem serioase probleme de lot. Mergem la Zăbrani, să respectăm competiția, dar și cu speranța să ieșim cu fruntea sus de pe teren”, a declarat antrenorul Zoltan Vig, înaintea deplasării.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *