Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa de baschet feminin CSU CSM Oradea și-a aflat programul competițional din noua ediție a Ligii I


Echipa orădeană de baschet feminin CSU CSM și-a aflat programul competițional din noul sezon. Formația orădeană a fost repartizată în Grupa A a Ligii I, fiind una dintre cele două formații cu drept de promovare din această grupă, celelalte echipe fiind satelit ale prim divizionarelor.
Din Grupa A vor face parte, astfel, echipele: Sirius Târgu-Mureș, Universitatea Cluj, CSU Alba Iulia, BC Danzio Timișoara, CS Baschet Arad și CSU CSM Oradea.
Prima etapă a noii ediții de campionat a Ligii I la baschet feminin este programată pentru data de 1 noiembrie, când orădencele au joc în deplasare, cu Danzio Timișoara. Apoi, în etapa a II-a, pe 8 noiembrie, CSU CSM Oradea va evolua pe teren propriu cu Universitatea Cluj, urmând ca în etapa a III-a să facă deplasarea la Arad, pentru jocul din data de 15 noiembrie, cu CS Baschet Arad. Etapele a IV-a și a V-a o vor regăsi pe formația orădeană pe teren propriu, pentru jocurile cu CSU Alba Iulia, din 6 decembrie, respectiv cu Sirius Tg. Mureș, din 20 decembrie.

Florin Mihalca