Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa CSM CSU Oradea participă la Basketball Champions League, 2019


După cum anunță conducerea clubului, pe site-ul oficial, echipa de baschet masculin CSM CSU Oradea a îndeplinit formalitățile cu privire la aplicarea pentru obținerea dreptului de participare în Basketball Champions League – ediția 2018/19. Astfel, luni, la șase zile de la obținerea dreptului pur sportiv de participare în această competiție, campioana în exercițiu a României a trimis documentația necesară către sediul companiei care păstorește cea mai importantă întrecere baschetbalistică intercluburi sub egida FIBA.

„Răspunsul a venit prompt, reprezentanții Basketball Champions League transmițând clubului orădean că a recepționat documentația și s-a confirmat că CSM CSU Oradea a fost adăugată listei tot mai consistente de echipe dornice să ia startul în competiția amintită”, precizează sursa citată. Totodată, s-a comunicat și faptul că miercuri, 27 iunie, la Mies, în Elveția, se va întruni Central Board-ul Basketball Champions League. În cadrul acelei ședințe se va stabili lista celor 24 echipe calificate direct în faza grupelor și se va stabili lista celor 32 echipe participante în tururile preliminare ale întrecerii.

După cum mai informează site-ul clubului bihorean, CSM Oradea și-a dat acordul și de participare în grupele FIBA Europe Cup, în cazul în care nu va avansa în faza grupelor din Basketball Champions League.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *