Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa de fotbal Luceafărul a plecat, 12 zile în cantonament, în Austria


După șase zile de pregătire pe plan local, la baza sportivă proprie de la Sânmartin și la Băile Felix, echipa bihoreană de fotbal a plecat duminică în cantonament, în Austria, la Mallnitz, unde va sta timp de 12 zile.

După antrenamentele de readaptare la efort, vineri, fotbaliștii orădeni au efectuat vizita medicală, iar sâmbătă au disputat și un prim joc de verificare, în compania formației CS Mădăras, din Liga a IV-a, echipă care s-a reunit special pentru acest meci.

Luceferii” s-au impus clar în acest joc, cu scorul de 5-0, după ce și la pauză conduceau tot cu 5-0.

Marius Matei și Constantin Roșu au reușit câteo dublă, iar celălalt gol l-a marcat Claudiu Codoban. Cu acest prilej, în formaţia orădeană au apărut şi două nume noi, mijlocaşul Petre Goge și şi fundaşul stânga Daniel Groza.

În vârstă de 25 de ani, Goge a venit de la FC Braşov și este un jucător experimentat, cu peste 120 de meciuri în Liga a II-a, dar 14 în Liga I (cu Unirea Urziceni şi FCM Tîrgu Mureş.

La rândul său, Daniel Groza este un tânăr jucător, de 20 de ani și provine de la Dinamo II București.

Pe lângă cei doi, Marius Tomozei, în vârstă de 26 de ani, de la CS Mioveni, constituie cea de-a treia noutate din lotul echipei Luceafărul.

Toți cei treio jucători nou-veniți au plecat cu echipa antrenată de Cornel Țălnar în cantonamentul austriac.

 

Florin Mihalca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *