Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

CSM Digi Oradea, calificată în turul al II-lea preliminar al Ligii C.E.N


Formația bihoreană de polo CSM Digi Oradea, vicecampioana României, este calificată direct în cel de-al II-lea tur preliminar din Liga Campionilor Europeni. Anunțul a fost făcut de către Liga Europeană de Natație, la sfârșitul săptămânii.

Astfel, startul campaniei continentale pentru formația antrenată de Dorin Costrăș și Ciprian Cîmpianu se va da la sfârșitul lunii septembrie.

Turul al II-lea preliminar în Liga Campionilor se desfășoară sub formă de turnee care sunt stabilite ulterior. Cert este însă că turul al II-lea preliminar se desfășoară între 29 septembrie și 1 octombrie.

Primul tur preliminar este programat în perioada 15-17 septembrie, iar sistemul de desfășurare al acestuia este sub forma a trei turnee, programate a avea loc în Bosnia, Franța și Israel. Fiecare grupă este formată din patru sau cinci echipe, între care primele două clasate în fiecare grupă se califică în cel de-al II-lea tur preliminar.

În turul al II-lea al Ligii Campionilor Europeni la polo sunt patru grupe (cu tot atâtea locuri pentru desfășurarea turneelor). Una dintre grupe are cinci echipe, iar celelalte trei sunt alcătuite fiecare din patru echipe.

Primele două clasate din fiecare grupă se califică în turul al III-lea, eliminatoriu. Meciurile se dispută pe 14 și 18 octombrie. Învingătoarele se califică în grupele Ligii Campionilor, programate să înceapă în 25 octombrie.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *