Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Echipa orădeană de handbal CSM mai dă jucători, la loturile naționale


Lider autoritar în seria vestică a Diviziei A la handbal masculin, formația orădeană CSM mai dă un jucător la loturile naționale. Astfel, după ce portarul Cristian Niculai a fost selecționat pentru a doua oară la reprezentativa de tineret.  În cursul zilei de marți și jucătorul Tudor Botea a primit înștiințarea că a fost convocat la echipa națională de seniori B a României.

Sportivul sosit la CSM Oradea în cursul sezonului competițional 2017-2018 se află la prima prezență sub tricolor la nivel de seniori. 

Tudor Botea, care evoluează pe posturile de centru și inter stânga se va prezenta la reunire pe data de 1 aprilie, aceasta fiind programată la Cluj-Napoca. El va lua, astfel, parte la acțiunile lotului național B.

De precizat și faptul că este pentru a doua oară când echipa bihoreană de handbal masculin CSM Oradea dă jucători la echipa națională de seniori, deși se află în cel de-al doilea eșalon al țării, după Georgică Cântec.

„Avem un lot tânăr, dar de valoare și de perspectivă, iar aceasta reflectă prin cele două convocări a jucătorilor noștri la loturile naționale. Eu îi felicit pentru aceasta, este munca lor, care iată este răsplătită și în acest fel și nu pot decât să le doresc succes în cariera lor”, a declarat antrenorul formației CSM, Sebastian Tudor, la aflarea veștii convocării și a lui Tudor Botea.

 Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *