Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Clubul de fotbal „Zenit” Oradea, rezultate bune la un turneu, în Austria


Echipele de copii de la clubul de fotbal Zenit Oradea, clubul fostului fotbalist Zeno Bundea, s-au întors cu rezultate bune de la primul turneu internațional la care au participat.

Astfel, la competiția de la Graz, din Austria, programată în perioada 15-17 iunie, grupa de 2009 a clubului orădean a ocupat locul 4, din 9 echipe participante (celelalte echipe provenind din Germania, Austria și Ungaria). Copii de la Zenit au obținut 4 victorii, un rezultat de egalitate și 2 înfrângeri.

În schimb, grupa cu jucători născuți în anul 2011, chiar dacă a fost la primul turneu de o asemenea anvergură, a jucat finala pe care a pierdut-o dramatic la penalty-uri!

La această categorie de vârstă au fost 8 echipe participante, celelalte 7 provenind din Germania și Austria.

Pentru aceste rezultate, copii de la Zenit Oradea au primit laude din partea tuturor celor prezenți, turneul fiind unul foarte reușit din toate punctele de vedere!

Pe această cale, Zeno Bundea și Codrut Bulz, antrenorii clubului Zenit Oradea, cât și întreagul grup format din părinți, țin să mulțumească „familiei Negrean, care detin pensiunea în Modriach , pentru ospitalitate și implicare”.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *