Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Ediția a XVI-a a Toamnei orădene, în Piața Unirii și la Cetatea Oradea


Ediția 2017 aduce la Oradea originalitate atât prin locurile alese cât și prin programul de diversitate și multiculturalitate. Două amplasamente principale îi întâmpină pe orădeni și turişti, în acest an la Toamna orădeană: Piața Unirii și Cetatea Oradea.

Organizată de Primăria Municipiului Oradea prin Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (APTOR), Toamna orădeană din 2017Piața Unirii și Cetatea Oradea are loc în perioada 5 – 8 octombrie.

CULTURĂ ȘI MUZICĂ DE CALITATE

Experiențe inedite se vor regăsi în programul ediției 2017, atât prin muzica de calitate, cu artiști consacrați, cât și prin spectacole culturale și multe surprize culinare. Timp de 4 zile, Oradea va fi cuprinsă de bucuria unui eveniment creat special pentru ea, atât prin amplasamentele alese, care vor angrena întregul oraş, cât și prin evenimente și activități culturale care să-i facă pe participanţi să fie mândri că fac parte din această sărbătoare.

Evenimentul se va deschide în 5 octombrie, începând cu ora 16, simultan în cele două locuri principale  – Piața Unirii și Cetatea Oradea și se va încheia duminică, 8 octombrie, cu focuri de artificii.

EXPERIENȚE CULINARE

Pentru că prețuim comunitatea locală, dorim să prezentăm tot ceea ce are mai bun Oradea de oferit. În Piața Unirii, experiența culinară va fi oferită de restaurante sau vendori din zonă, care se vor întrece în mâncăruri cât mai delicioase – Taste of Oradea.

Street food la Cetatea Oradea, cei mai apreciați comercianți, de la Street Food Festival vor contribui la atmosfera boemă și relaxantă din cetate.

LOCURI DE DESFĂȘURARE:

PIAȚA UNIRII  ’’Taste of Oradea’’ și CETATEA ORADEA ‘’Street food”, la Cetate

PIAȚA UNIRII – cea mai frumoasă piață publică va aduce bucurie vizitatorilor prin decoruri inedite și zone de relaxare, mâncare și activități pentru copii. Piața Unirii nu va fi singurul loc în care Toamna Orădeană va aduce noutăți orădenilor; Cetatea Oradea, simbolul orașului Oradea, va fi un punct important de atracție, prin amenajarea mai multor zone de servit mâncare (Street food la Cetate), activități pentru copii, cultură şi tradiții, concerte.

Cartierele orădene vor fi și ele „scenele” unor concerte și spectacole de stradă.

sursa: APTOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *