Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Etapă intermediară a Ligii a II-a de fotbal, la stadionul municipal orădean


Cu un singur punct câştigat în primele trei etape, fotbaliștii Luceafărului Oradea se află în fața jocului, din etapa intermediară a Ligii a II-a, din această săptămână.

Astfel, miercuri, de la ora 18, pe Stadionul Iuliu Bodola, bihorenii primesc, pe teren propriu, replica echipei Dacia Unirea, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Cu un singur punct acumulat, Luceafărul ocupă locul 14, după trei runde, în timp ce Dacia Unirea Brăila vine la Oradea de pe locul 8, după ce a totalizat 4 puncte.

După înfrângerea de la Tg. Mureș au apărut și măsurile în cadrul echipei bihorene. Astfel, conducerea clubului a anunțat înjumătățirea contractelor jucătorilor. Ca efect a acestei măsuri însă, fundașul Marius Tomozei a ales să-și rezilieze contractul cu echipa bihoreană.

Adus în această vară, Marius Tomozei, jucător în vârstă de 26 de ani, care poate evolua la fel de bine atât fundaş dreapta cât şi fundaş stânga nu a apucat să evolueze deloc pentru Luceafărul în acest sezon, iar el îşi caută acum o altă echipă. „Am plecat de la Oradea pentru că se doreşte înjumătăţirea contractelor. Nu am acceptat acest lucru şi sunt convins că vor pleca mai mulţi jucători”, a spus, pentru Liga2.ro, Marius Tomozei.

Reamintim că în primele trei etape, Luceafărul a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Sportul Snagov (a), 1-2 cu Ripensia Timişoara (a) şi 2-3 cu ASA Târgu Mureş (d).

După meciul de miercuri, de la ora 18, Luceafărul Oradea joacă sâmbătă, de la ora 11, în etapa a V-a, la Pitești, cu FC Argeş.

În primele trei etape, Luceafărul a obţinut doar un punct după ce a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Sportul Snagov (a), 1-2 cu Ripensia Timişoara (a) şi 2-3 cu ASA Târgu Mureş (d).

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *