Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Evoluții foarte bune ale sportivilor clubului de escaladă ”Cassio Montana”


Sportivii clubului ”Crux” Oradea, afiliaţi la Federaţia Naţională de Alpinsim şi Escaladă cu denumirea de clubul orădean de escaladă ”Cassio Montana”, au participat la prima etapă a Campionatului Naţional de Bouldering 2017, de la Bucureşti înscriindu-se, pentru prima dată  în clasamentele oficiale ale Federaţiei Naţionale de Alpinsim şi Escaladă.

Antrenorul echipei orădene, Sedevi Imre a fost însoțit de câțiva sportivi cum sunt surorile Sofia şi Sara Filimon, Andreea Pitic, Rareş Erdeli şi Mihai Laza.

”Fetele au avut o evoluție bună, revenind acasă cu medalii: Sofia Filimon a luat locul I la categoria de vârstă, 7-9 ani, Sara Filmon a câștigat locul al II-lea la categoria 12-13 ani iar Andreea Pitic s-a situat pe locul al III-lea, la aceeaşi categorie”, a declarat după competiție antrenorul Sedevi Imre.

Băieţii au concurat la categoria „Juniori” şi s-au clasat pe locurile 5 şi 9.

Traseele din această primă etapă a CNB au avut dificultate mare mai ales pentru fete, 4 din cele 8 trasee fiind utilizate şi pentru categoria „Juniori” (14-19 ani).

Etapa de la sfârșitul săptămânii trecute a fost prima dintr-o serie de cinci.

Pentru desemnarea campionilor naţionali la bouldering, Federaţia Naţională de Alpinsim şi Escaladă evaluează performanţele sportivilor participanţi la 5 etape, la stabilirea punctajului final contând cele mai bune 3 rezultate a fiecărui participant.

Următoarea etapă va avea loc în 11 martie, în orașul Vulcan, din judeţul Hunedoara, la sala de căţărare „Fără Limite”.

Alina Dan, clubul sportiv de escaladă Cassio Montana Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *