Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Expoziția artistului fotograf Flavian Săvescu (AFIAP) din Reșița, la Euro Foto Art


Asociația Internațională ”Euro Foto Art” în parteneriat cu Clubul Fotografic ”Nufărul” din Oradea a pregătit pentru publicul vizitator o nouă expoziție de artă fotografică. De această dată pe simezele Galeriei ”Euro Foto Art” din Oradea (Piața 1 Decembrie nr. 12) vor fi instalate fotografiile artistului fotograf Flavian Săvescu (AFIAP) din Reșița.

Artistul fotograf expozant este membru fondator şi preşedinte al Foto Clubului ”Banatul Montan” din Reșița (jud. Caraș Severin), a Foto Clubului ”Pro Arad” din Arad ales Fotograful anului 2014, al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România distins în anul 2015 cu Art. AAFR, Photographic Society of America, distins în anul 2015 cu 4*PSA; absolvent al cursului Image analysis.

De asemenea este membru al Global Photographic Union, distins în anul 2015 cu  Crown 1, în anul 2016 cu Crown 2 și GPU Aphrodite; din acest an numit reprezentant în Romania al acestei asociații de artă fotografică. Este membru și al Image Colleague Society, International, USA, distins în anul 2016 cu  Associateship, Image Colleague Society (A.ICS) iar în anul 2017 cu Fellowship, Image Colleague Society (F.ICS); din acest an numit reprezentant în România al acestei asociații de artă fotografică.

În anul 2016 a fost distins cu titlul de Artist al Federației Internaționale de Artă fotografică, iar în anul 2016 distins cu Hon. PESGSPC de Pascal English School and Greec School Photographic Club pentru activitatea de promovare a artei fotografice.

Cu lucrările sale a participant la peste 80 saloane naționale și internaționale de artă fotografică, cu peste 700 de acceptări, peste 100 lucrări distincte acceptate,  44 premii  dintre care13 medalii de aur, argint și bronz, mențiuni onorifice, diplome și alte premii. Fotografii sale au fost expuse în 24 de țări din lume în urma premiilor și acceptărilor din saloanele de artă fotografică. Este câștigătorul premiului I. la secțiunea Natură și Biodiversitate și al Marelui premiu în cadrul Salonului Național de Fotografie Turistică, București, 2014.

Din creațiile sale au fost organizate 22 de expoziții dintre care 6 expoziții personale și 16 expoziții de grup în Austria Germania, România și Ungaria. În prezent urmează masterandul la Universitatea de Arte și Design Cluj, Facultatea de Arte Plastice, secția foto video și procesarea computerizată a imaginii.

Vernisajul expoziției va avea loc în prezența autorului sâmbătă 17 iunie 2017, la ora 11 la Galeria ”Euro Foto Art”, la care organizatorii îi invită pe toți iubitorii fotografiei să participe.  Lucrările expuse vor fi prezentate de criticul de artă dr. Ramona Novicov, iar momentele muzicale vor fi oferite de artistul Thurzó Sándor József (violă). Expoziția va fi vernisată de artistul fotograf Ștefan Tóth (AFIAP)

Expoziția cu numărul 537, organizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Oradea, Biblioteca Județeană ”Gheorghe Șincai” și Clubul Fotografic ”Nufărul” va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 07 iulie 2017, între orele 08-19, la care accesul publicului este gratuit.

Asociația ”Euro Foto Art”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *