Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Expoziție internațională de artă fotografică, în Turnul Primăriei


Ediția a VII-a a Festivalului Fotografiei Europene organizat de Asociația Internațională ”Euro Foto Art” și manifestarea intitulată ”Noaptea Muzeelor” a oferit oportunitatea deschiderii în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor unei expoziții deosebite de artă fotografică.

De această dată pe simezele Turnului Primăriei Oradea sunt instalate 33 de fotografii de mari dimensiuni selecționate din creațiile unor reputați artiști fotografi din România, care au fost acceptate și premiate în cadrul Salonului Internațional ”Eurofotoart”, organizat de cunoscută Asociație Internațională ”Euro Foto Art” din Oradea.

Fotografiile sunt realizate de reputați artiști fotografi din România: Rucsandra Călin EFIAP (Craiova), László Dezső EFIAPs (Gheorgheni), József  Essig (Cluj Napoca), Alexandra Fira (Craiova), Cătălin Fudulu AFIAP (București), Andrei Grosoiu (București), Ioan-Ovidiu Lazăr (Bistrița), Moldován Mihály EFIAPs (Săcele), Ionel Onofraș (Iași), Ovi D. Pop EFIAPb (Oradea) și Valentina Stan EFIAPg (Oradea).

Publicul vizitator va putea descoperi printre creațiile expuse mai multe genuri ale artei fotografice: portrete, peisaje, socio-fotografii, esee fotografice, fotografiate în diferite orașe ale Europei, precum și  tradiții populare românești și maghiare imortalizate în diferite zone etnografice reprezentative ale României.

Așadar această frumoasă expoziție pregătită pentru cei care vor să viziteze în cadrul ”Nopții albe ale Muzeelor”, precum și turiștilor din țară și de peste granițele acestuia, care se vor afla în această perioadă în municipiul Oradea această colecție de o valoare artistică deosebită.

Noua expoziție de artă fotografică organizată de Asociația Internațională ”Euro Foto Art” în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor va rămâne la dispoziția publicului vizitator în perioada 15-28 iunie 2018, de marți până duminică între orele 10-19.

 

Asociația ”Euro Foto Art”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *