Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

”Festivalul Familiei” reînvie, la ERA Park cu magie, dans și concerte


Vremea rea nu mai e o problemă ! După ce în urmă cu trei săptămâni furtuna a alungat distracția, ERA Park Oradea reînvie „Festivalul Familiei” în acest sfârșit de săptămână. Se anunță un sfârșit de săptămână plin de distracție și de evenimente, în care micuții sunt invitați în lumea animațiilor Disney, dar participă şi la piese de teatru și ateliere, care mai de care mai interesante.

Sâmbătă, 14 octombrie, la ora 11, în sala de evenimente, prichindeii sunt invitaţi la piesa de teatru „Jack și vrejul de fasole”, jucată în premieră la ERA Park de trupa orădeană de teatru independent ”Trendart – Comoara cu Povești”.

Duminică, ziua este o și mai plină. Între orele 11 – 12,30, copiii sunt așteptați la animația „Baby Boss”, iar între orele 11 și 16 la un nou atelier LEGO. Între orele 16 și 17, prichindeii participă inclusiv la un atelier de magie, la demonstrații de dans si se pot indulci cu vată pe băț.  Prezența lor este răsplatită cu invitații gratuite la circul Las Vegas, la pista de dodgem, la trenuleț și la tiribomba din parcare, in limita locurilor disponibile.

„Cireașa de pe tort” o constituie concertul Feli & Band, care se desfășoară de la ora 17, sub cupola centrului comercial.

Pe tot parcursul sfârșitului de săptămână copiii se pot distra și în parcare, unde vor avea la dispoziție pista de dodgem,  trenulețul sau pot savura un colac secuiesc cu nucă (kurtos kalacs).

Andreea Stan, Era Park Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *