Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

La ”Festivalul Primăverii” de la Era Park, întâlnire cu eroi îndrăgiți în pijamale


Copiii sunt invitați să joace elastic și șotron, dar și la o întâlnire cu Eroi în pijamale. E lumea copilăriei la acest sfârșit de săptămână, la ERA Park.

Sâmbătă, 25 martie, între orele 17 și 19.30, sub cupola centrului comercial va fi plin de culoare și de veselie. Nu de alta, dar mascota BombonERA îi invită pe cei mici la Festivalul Primăverii, un mega-eveniment cu multe jocuri, ateliere de creație, dans și multe suprize!

Deschide-ți mintea și sufletul și vino să participi, alături de cei mici, la jocurile copilăriei: elastic, șotron, jocuri cu cercuri Hula Hop, modelaj de baloane, aruncare la țintă, dar și la curse de avioane de hârtie!

Supravegheați de BombonERA și de prietenii ei Masha, Buburuza, Pisoi si Şopi, micuții vor putea fi pictați pe față și vor putea confecționa, între altele, brățări și coliere, dar și fluturași din popcorn, rămurele cu floricele și alte decorațiuni drăguțe de primăvară.

De precizat că primii 100 de copilași care vor participa la eveniment vor primi popcorn gratuit din partea organizatorilor de la ghereta special amenajata.

Distracția e garantată, intrarea este gratuită pentru toată lumea.

Andreea Stan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *