Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Festivalul TIFF Oradea, la a treia ediție


 

Până pe 4 octombrie, cei mai tineri dintre cinefili sunt aşteptaţi la proiecţiile EducaTIFF, programate zilnic, de la ora 10:00, la Filarmonica de Stat din Oradea. Vineri, adolescenţii se vor îndrăgosti de Diva Finlandei/ Diva of Finland (r. Maria Veijalainen), o poveste despre nevoia de afirmare, dar şi despre bullying, prietenie, aşteptări irealiste, empatie, şi încredere în sine. Pe 3 octombrie, cei mici au fost invitaţi s-o cunoască pe căţeluşa cu nasul în formă de inimă din Călătoria fantastică a Maronei, filmul de animaţie regizat de Anca Damian. Duminică, spectatorii iau parte la revoluţia copiilor supereroi din The Club of Ugly Children (r. Jonathan Elbers).

Proiecţiile incluse în programul TIFF Oradea se desfăşoară atât în spaţii exterioare, cât şi interioare, conform reglementărilor în vigoare. Accesul la evenimente va fi permis doar persoanelor care vor respecta cu stricteţe regulamentul de participare la festival, disponibil online: oradea.tiff.ro/ro/node/12065.

Cea de-a treia ediţie TIFF Oradea este organizată de Asociaţia Film şi Cultură Urbană, în parteneriat cu Asociaţia Festivalul de Film Transilvania, şi Primăria Municipiului Oradea prin Visit Oradea – Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune.

 

(preluat de pe site-ul ebihoreanul.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *