Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

„Toamna Orădeană” revine la cetate și pe strada V. Alecsandri (4-7 octombrie)


A venit toamna, iar noi ne pregătim să o întâmpinăm în cel mai frumos mod posibil, cu o nouă ediție a evenimentului orădean devenit deja tradiție – Toamna Orădeană.

Ediția din acest an va fi una plină de energie și distracție autentic românească, aducând în fața publicului orădean nume sonore din lumea muzicală, dar și o călătorie gastronomică pentru toate gusturile.

Evenimentul se va desfășura în două locații: Pietonala Vasile Alecsandri și Cetatea Oradea, în perioada 4 – 7 octombrie 2018.

Festivalul Toamna Orădeană este organizat de Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea și al Agenției Why Not Us.

CULTURĂ ȘI MUZICĂ BUNĂ

Timp de 4 zile, orașul nostru va fi cuprins de o atmosferă de sărbătoare, în care cultura, mozaicul etnic, concertele LIVE și surprizele culinare se vor împleti într-o armonie de spectacole, culori și gusturi.

Cetatea Oradea va deveni din nou locul unde se va scrie istorie, una despre oameni frumoși, mâncare grozavă și muzică excelentă.

Scena principală a festivalului, aflată în Cetate, va găzdui pe parcursul celor 4 zile de eveniment nu mai puțin de 9 concerte extraordinare: Carla’s Dreams, Irina Rimes, Holograf, Antonia, Elena Gheorghe, Șuie Paprude, Macanache & Band, Damian Drăghici & Brothers, Vanotek & Quartet. Cu toții ne vom întâlni la Toamna Orădeană, ediția 2018.

Și curtea interioară a Cetății va fi cuprinsă de atmosfera de festival, urmând a fi animată timp de 4 zile de cei de la VRTW (Vinyl, Rum, Tapas & Wine). Aceasta este o comunitate de artiști, iubitori ai muzicii bune, care promovează descoperirea muzicală și încearcă să schimbe ideea conform căreia muzica se bazează numai pe „hit”-uri.

Ca în fiecare an, copiii vor avea parte de un program ingenios, plin de activități și atracții, la Fun Zone-ul conceput special pentru ei.

Bucuria și efervescența vor cuprinde și Strada Vasile Alecsandri, cea mai nouă pietonală a orașului. Aceasta va vibra de energie și culoare, alături de artiști stradali și personaje fascinante, desprinse parcă din povești.

O AVENTURĂ CULINARĂ PENTRU TOATE GUSTURILE

Experiența culinară din cadrul ediției 2018 a Festivalului Toamna Orădeană aduce în fața publicului cele mai apreciate restaurante din oraș și cei mai iubiți vendori de la faimosul Street FOOD Festival. Bucătari pricepuți se vor întrece în rețete, astfel încât și cele mai rafinate gusturi și pofte își vor întâlni preparatul preferat.

Astfel, pentru că ne dorim ca orădenii să aibă parte de tot ce-i mai bun, Festivalul nostru de toamnă aduce în prim plan cele mai delicioase standuri cu mâncare din România, la unul din cele mai frumoase evenimente care va avea loc în orașul nostru.

Festivalul se va deschide joi, 4 octombrie, simultan în cele două locații principale – Cetatea Oradea și Pietonala Vasile Alecsandri – și se va încheia duminică, 7 octombrie, cu un foc de artificii spectaculos în Cetatea Oradea.

Vom reveni cu detalii și surprize pentru ediția din acest an a Festivalului Toamna Orădeană 2018 într-o conferință de presă în cadrul căreia vom prezenta și programul final al evenimentului.

sursa: Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *