Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Festivitatea de premiere a proiectului ”Campionii viitorului”, în 11 decembrie


Proiectul „Campionii viitorului”, prin intermediul căruia se premiază sportivii și antrenorii orădeni care au obținut rezultate remarcabile în cursul anului calendaristic 2016, a ajuns la momentul festivității de premiere.

După cum anunță organizatorii, aceasta se va desfășura în pauza meciului dintre de baschet masculin dintre CSM CSU Oradea și BC SCM Timișoara, meci care va conta pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale și va avea loc luni, 11 decembrie, la o oră încă nestabilită.

De menționat că cele mai remarcabile rezultate au fost obținute în 2016 în probele individuale olimpice, de către Larisa Florian, care s-a situat pe locul II la Campionatul European de Judo U23, în limitele categoriei -52 kilograme feminin, Laviniu Chiș, situat pe primul loc la Campionatul Național de atletism în proba de 5.000 metri

seniori, respectiv Bianca Benea, ocupanta locului 3 la Campionatul European de Scrimă pentru juniori și cadeți, în proba de spadă feminin.

Alți sportivi cu rezultate notabile în problele individuale olimpice, potrivit coeficientului din regulamentul proiectului, au fost obținute de Vlad Luncan (judo) și Cristina Rayna (tir).

După cum mai anunță organizatorii, în cadrul probelor olimpice pe echipe, s-au evidențiat rezultatele obținute de echipele de polo juniori ale clubului Crișul Oradea, atât la masculin, cât și la feminin. Echipele de juniori I și III ale clubului amintit au cucerit titluri naționale în cursul anului 2016.

Între laureații probelor neolimpice, se evidențiază Anthony Ramon Ochian – locul 1 la Campionatul European de Kyokushin pentru cadeți.

În total, vor fi premiați 37 de sportivi, trei echipe și 18 antrenori de la probele olimpice, respectiv 39 de sportivi și 7 antrenori de la probele neolimpice.

„Pe această cale, Clubul Sportiv Municipal Oradea și Primăria Oradea doresc să transmită felicitări tuturor sportivilor, antrenorilor și cluburilor care au muncit și au depus eforturi remarcabile pentru a performa în plan sportiv. Urăm mult succes tuturor sportivilor, antrenorilor și structurilor sportive în continuarea activității în minunata lume a sportului de performanță”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori, cei de la CSM și Primăria Oradea.

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *