Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Focuri de armă trase în plină zi, pe Calea Bihorului, din municipiul Oradea


În data de 25 aprilie 2017, în jurul orei 17, în timpul efectuării patrulării în zona de responsabilitate pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, patrula din zona Episcopia Bihor, a auzit focuri de armă pe Calea Bihorului.

Polițiștii locali s-au deplasat la fața locului unde au constatat că două persoane de sex masculin C.N.M. (36 ani) și M.S.C. (42 ani) aveau asupra lor un pistol BRUNI, model 92, fără serie, calibru 8MM, și un pistol ZORAKI, model R1, cu butoiaș, calibru 9MMR. De asemenea, în geantă au fost găsite 24 de cartușe calibru 9 mmR și 84 de bile de cauciuc. Menționăm faptul că persoanele identificate nu dețineau permis de port armă și nici documente de provenienţă a armamentului.

Prin urmare, polițiștii locali s-au deplasat cu persoanele identificate la sediul Poliției Municipiului Oradea în vederea întocmirii dosarelor de cercetare pentru uz ilegal de armă și  deținere nelegală de armament.

Cetăţenii municipiului Oradea sunt rugaţi să sesizeze orice încălcare a conduitei civice la Dispeceratul Poliţei Locale, la numărul de telefon 0259-969.

Biroul de presă al Primăriei Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *