Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Fotbaliștii de la CAO Oradea, premiați pentru promovarea în Liga a IV-a


Fotbaliștii de la CAO Oradea au fost premiați, miercuri seara, pentru performanța reușită în primul an de la înființare, promovarea în Liga a IV-a. Astfel, după ce jucătorii pregătiți de antrenorul Florin Fărcaș s-au impus cu scorul de 5-0, la Stadionul „Iuliu Bodola”, în fața celor de la LPS Bihorul Oradea, Asociația Județeană de Fotbal Bihor le-a înmânat trofeul, medaliile și diplomele aferente locului I în Seria 1 a Ligii a V-a.

Deși a mai rămas o etapă de disputat în actuala ediție de campionat, AJF-ul i-a premiat pe fotbaliștii de la CAO încă de pe acum, pentru că pentru ei jocul de miercuri seara a fost ultimul de pe teren propriu, în condițiile în care ei matematic au obținut promovare cu câteva etape înainte de final.

În ultimul joc susținut în fața propriilor suporteri, CAO a câștigat cu scorul de 5-0 în fața celor de la LPS Bihorul, prin golurile marcate de
Remus Pașca, de 2 ori, Remus Varodi, Darius Costea si Leo Jurca.

Astfel, cu o etapă înainte de final, CAO a totalizat 70 de puncte, cu 12 puncte mai mult decât ocupanta poziției secunde, Dinamo Leonardo Oradea.

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *