Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au cucerit un punct din jocul de la Brăila


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au cucerit un punct, miercuri, din jocul de la Brăila, disputat în cadrul etapei a XXIII-a a campionatului Ligii a II-a, etapă rămasă restantă, după ce a fost amânată, la începutul acestei luni, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Cum era de așteptat, bihorenii au avut de a face cu un adversar incomod, dar au reușit în cele din urmă să se întoarcă cu un punct din această deplasare, egalând în repriza a doua prin fundașul central Oros, după ce gazdele au deschis scorul în pnultimul minut al primei reprize.

Prima ocazie a dispuei a aparținut gazdelor, celor de la Dacia Unirea, care, în minutul 8, au șutat prin Anghelina, de la 25 de metri, la firul ierbi, dar a reţinut portarul orădean Goia.

Replica bihorenilor a apărut însă după doar două minute, cand atacantul Vlad Rusu, aflat în careu, uşor lateral dreapta, a şutat pe direcţia portarului, dar fără probleme pentru acesta.

Până aproape de pauză nu s-a mai întâmplat nimic, dar în minutul 44, gazdele au reușit să deschidă scorul. După o acţiune prelungită de atac, mingea a ajuns la 22 de metri, de unde Marian Anghelina a trimis o „bombă” la rădăcina barei şi a marcat.

În repriza a doua, orădenii au fost mai determinați, iar în minutul 60 au reușit egalarea. Atunci, fundașul central Cristian Oroa a înscris din 4 metri, după o recentrare a lui Vlad Rusu, în faţa porţii.

Din păcate, jocul a devenit apoi extrem de anost, în special către final, cu multe execuţii greşite şi fără nicio realizare importantă pe faza ofensivă. Astfel, rezultatul final a fost 1-1, fapt care le aduce un punct în clasament bihorenilor, care revin pe locul al X-lea al clasamentului, cu 31 de puncte acum și -8 în ierarhia adevărului.

 Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *