Du-te la …
UZP Bihor on YouTubeFeed RSS

Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au reușit să se impună in extremis


Fotbaliștii de la Luceafărul Oradea au reușit să se impună in-extremis, sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul etapei a XXIV-a a Ligii a II-a.

Elevii antrenorului Cristian Dulca au primit replica piteștenilor de la FC Argeș, pe care i-au învins cu scorul de 3-2, după ce la un moment dat erau conduși cu 2-0. De altfel, la pauză oaspeții se aflau în avantaj, cu 2-1.

„Sunt extrem de mulțumit, în primul rând de rezultat, mulțumit de felul cum au reacționat băieții după prima repriză, în care, chiar dacă am primit două goluri, eu zic că, am controlat în mare măsură jocul. Am primit două goluri, un gol din fază fixă și unul pe nesincronizarea apărătorilor, dar la pauză am văzut o echipă unită. Cred că a doua repriză ne-a aparținut în totalitate, atât ca posesie cât și ca număr de ocazii, dar și la duelurile unu contra unu. Victoria, până la urmă, este meritată. Noi încercăm să acumulăm cât mai multe puncte și să ajungem cât mai sus, dar asta numai prin muncă și continuitate”, a declarat, după meci, antrenorul echipei Luceafărul, Cristian Dulca.

După această partidă, formația orădeană a urcat două locuri în clasament, cel puțin până la partidele de duminică, fiind acum pe poziția a XI-a, cu 27 de puncte.

Luceafărul Oradea – FC Argeș 3-2 (1-2)

Au marcat: Vl. Rusu (min. 37 din penalty și 87) și Al. Dulca (min. 90) / Buhăescu (min. 3) și Balea (min. 29 – autogol)

Stadion: Luceafărul (Sânmartin). Spectatori: 250

Luceafărul: Gudea – Balea, Oros, Tînc, Trif – Feher – ctp (min. 59 Cl. Codoban), Țegle – Neacșa, Vas. Pop (min. 81 Antohi), B. Rocha (min. 86 Al. Dulca) – Vl. Rusu. Antrenor: Cristian Dulca

FC Argeş: N. Grecu – D. Oancea (min. 61 Tofan), Vişa, Ciucă, Şerbănică – R. Costin – cpt., Tăbăcariu (min. 46 Nilă), I. Şerban, Ct. Barbu – I. Năstăsie (89 Ct. Stan) și Buhăescu. Antrenor: Emil Săndoi

Au arbitrat: Sergiu Popa (Aiud) – Radu Despa (Baia Mare) şi Petrică Ionuţ Cîmpeanu (Cluj-Napoca).

 

Florin Mihalca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *